Lettergrootte: AAA

Algemeen

 

De informatie op deze website is onderdeel van het zorgpad “mammacarcinoom A7 ziekenhuizen". Het zorgpad beschrijft het traject dat een patiënt doorloopt vanaf diagnose tot en met de nacontroles. Erin beschreven staan gezamenlijke afspraken voor de zorg voor patiënten met borstkanker, die in het Antonius ziekenhuis in Sneek, ziekenhuis Nij Smellinghe in Drachten of in ziekenhuis de Tjongerschans in Heerenveen, worden behandeld. Deze 3 ziekenhuizen liggen aan de snelweg A7.
 
Het uitgangspunt van het gezamenlijke zorgpad is om de multidisciplinaire afstemming van zorg tussen de diverse hulpverleners in de afzonderlijke ziekenhuizen en de samenwerking tussen de 3 ziekenhuizen te optimaliseren. Hiermee wordt een bijdrage geleverd aan het verbeteren van de kwaliteit van de geboden zorg.

De mammapoli van ziekenhuis Nij Smellinghe is gespecialiseerd in het onderzoeken van borstafwijkingen. U bent doorverwezen naar de mammapoli om meer duidelijkheid te krijgen over de afwijking in uw borst.

Deze website is mede bedoeld om u informatie te geven over de verschillende onderzoeken die gedaan worden. De informatie kunt u vinden onder het kopje behandeling Nij Smellinghe en door links in de menubalk onderzoek en radiologisch onderzoek aan te klikken.

U kunt het hele traject bekijken of alleen de onderdelen die op u van toepassing zijn. Het zoeken naar medische informatie op internet kan soms meer vragen oproepen dan antwoorden. De informatie die u op deze website vindt is goedgekeurd door het team van artsen en verpleegkundigen die u gaan behandelen in ziekenhuis Nij Smellinghe.

Mocht uit de onderzoeken blijken dat bij u borstkanker is geconstateerd, dan komt u voor belangrijke keuzes te staan. Goede informatie en vertrouwen zijn uitermate belangrijk bij het maken van deze keuzes.

Wij als team van artsen en verpleegkundigen van ziekenhuis Nij Smellinghe vinden het belangrijk om u goed te informeren. Daarom is deze website ontwikkeld. Naast achtergrondinformatie over borstkanker vindt u ook diverse filmclips met leden van het behandelteam.  Wij hopen u op deze manier ook thuis in staat te stellen informatie op te halen naast de uitgebreide voorlichting die we tijdens de behandeling aan u zullen geven.

Schroom niet om al uw vragen die u heeft aan ons te stellen, wij zijn ervoor om u te helpen.

 

Disclaimer Nij Smellinghe

 

Artikel printen